Ενζυμική αποτρίχωση euphoria

Το Euphoria Senses στο Ηράκλειο Κρήτης προσφέρει premium υπηρεσίες αποτρίχωσης για τις γυναίκες.Η ενζυμική ή βιολογική αποτρίχωση με κερί είναι πλέον η πιο δημοφιλής θεραπεία spa για την αφαίρεση τρίχας, ιδίως σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.  Είναι η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τρίχοφυια.

Σε αντίθεση με το ξύρισμα, που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα, όπως γρατσουνιές, κοψίματα, λοιμώξεις κτλ η αποτρίχωση με κερί αφήνει το δέρμα σας λείο και λαμπερό.

Υπάρχουν Σοβαροί Λόγοι που οι πελάτες μας μας εμπιστέυονται με την αποτρίχωση τους!

  • Είμαστε επαγγελματίες αισθητικοί με αρκετά χρόνια εμπειρίας
  • Ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής. Οι αισθητικοί μας φοράνε πάντα γάντια & δε χρησιμοποιούμε την ιδια σπάτουλα δευτερη φορά (double-dipping)
  • Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ποιότητας κεριά, ιδίως για τις αποτριχώσεις bikini/ brazilian κτλ που γίνονται με ειδική σπάτουλα
  • Το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο στην αποτρίχωση, ικανό & διακριτικό
  • Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές & τεστ ανεκτικότητας στο κερί
  • Τελειωνουμε την αποτριχωση με mini massage.

Κατα τη διάρκεια της ενζυμικής αποτρίχωσης απομακρύνουμε με κερί την τριχοφυΐα και στη συνέχεια γίνεται διείσδυση ειδικών κερατολυτικών ενζύμων. Με τα ένζυμα αυτά μειώνουμε τη δυνατότητα του θύλακα να παράγει νέες τρίχες.

Η μέθοδος αυτή  προτιμάται και για ορμονοεξαρτόμενες περιοχές όπως μουστάκι, παρειές, λαιμός, κοιλιά, γλουτοί, χέρια γιατί ενώ  η απλή αποτρίχωση με κερί επιδεινώνει την υπάρχουσα τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτόμενες περιοχές, η ενζυμική αποτρίχωση θα την μειώσει.