Ριζική αποτρίχωση euphoria

To Euphoria Senses προσφέρει επαγγελματικές και προσιτές θεραπείες ηλεκτρόλυσης (ριζικής αποτρίχωσης)  στο Ηράκλειο Κρήτης με τα μηχανήματα της APILUS / Μηχανήματα τελευταίας γενιάς με μικροπαλμούς. Η Ηλεκτρόλυση λειτουργεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αφαιρόντας αποτελεσματικά κάθε είδους τρίχα, χοντρή ή λεπτή, ανεξάρτητα με το χρώμα της τρίχας και τον τύπο δέρματος. Είναι μία πολύ ευέλικτη θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την τρίχα από οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Εϊναι ιδανική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για περιοχές όπως:  πόδια, φρύδια, αυτιά, περιοχή του μπικίνι, άνω και κάτω χείλος, οποιοδήποτε μέρος του προσώπου, πλάτη, στήθος, μασχάλες, ώμους, κοιλιά και στομάχι καθώς και για ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυία.

Η ίδια η θεραπεία δεν είναι καθόλου οδυνηρή. Παρά το γεγονός ότι η ανοχή του πόνου διαφέρει από άτομο σε άτομο, οι περισσότεροι αναφέρουν μόνο μια ήπια αίσθηση τσιμπήματος. Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια είναι μία ελαφριά ερυθρότητα γύρω από την περιοχή της θεραπείας η οποία υποχωρεί γρήγορα.

Μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο μας πριν απο τη θεραπεία, θα σας δώσει μια ιδέα για τον αριθμό των επισκέψεων που θα χρειαστείτε. Ο αριθμός αυτός εξαρτάται από την περιοχή (ες) που θέλετε, τον τύπο του δέρματός σας, και την υφή της τρίχας.

Η Ηλεκτρόλυση είναι ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης, ειδικά κάτω από την φροντίδα των πιστοποιημένων επαγγελματίων αισθητικών μας που έχουν χρόνια εμπειρίας. Χρησιμοποιούμε μόνο βελόνες μίας χρήσης κατά τη διαδικασία αφαίρεσης τρίχας, και δίνουμε σαφείς οδηγίες για τη φροντίδα του δέρματος στο σπίτι. .Παρά του ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές συνεδρίες για να αφαιρεθεί μόνιμα η τρίχα, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.