Πάρτε μας τηλέφωνο για να μας ρωτήσετε ή κάντε κράτηση online

Latest News

More news
3 Νοέ 2016

Συμβουλές περιποίησης για μέλλουσες μητέρες: Πρώτο τρίμηνο

Η εγκυμοσύνη αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική και εντυπωσιακή εμπειρία στον κύκλο ζωής της γυναίκας. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα, στο δέρμα και στην ψυχολογία μας οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την ‘κορυφή μέχρι τα νύχια’. Η εγκυμοσύνη αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική και εντυπωσιακή εμπειρία στον κύκλο ζωής της γυναίκας. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα , στο δέρμα και στην ψυχολογία μας οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την ‘κορυφή μέχρι τα νύχια’. ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ (1η – 13η εβδομάδα) Το πρώτο τρίμηνο θεωρείται το πιο σημαντικό και το…
Συμβουλές περιποίησης για μέλλουσες μητέρες: Πρώτο τρίμηνο
Διατροφή για υγιή και λαμπερά μαλλιά
3 Νοέ 2016

Διατροφή για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Η διατροφή που θεωρείται καταλληλότερη για την υγεία των μαλλιών και των νυχιών είναι μια ισορροπημένη αλλά και απλή διατροφή.     Η διατροφή είναι σίγουρα ένας καθοριστικός παράγοντας για την καλύτερη εμφάνισή μας. Η ποιότητα και το είδος της τροφής που λαμβάνουμε, τα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει η καθημερινή διατροφή μας, το επίπεδο των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που παίρνουμε από ότι τρώμε είναι στοιχεία που αντανακλούν και επηρεάζουν το σώμα μας, τη λειτουργία συνολικά του οργανισμού μας αλλά και μεμονωμένα την υγεία ιστών και οργάνων. Τα μαλλιά και τα νύχια είναι από τα χαρακτηριστικά εκείνα σημεία του σώματος μας όπου εκδηλώνεται η καλή θρέψη ή και αντίθετα η δυσθρεψία. Έτσι, όταν ο οργανισμός δεν τρέφεται σωστά ή…

Testimonials

Pricing

Come and experience the city’s best Hair, Nail and Beauty Salon at Beauty Salon. Here are some of our services and pricing. Take a look and we are certain you will find something to make you healthier, look good and feel good. For more information contacts us.
Experience the city’s best Hair, Nail and Beauty Salon at Beauty Salon. Here are some of our services and pricing. Take a look and we are certain you will find something to make you healthier, look good and feel good. For more information contacts us.
The city’s best Beauty Salon Spa & Wellness day at Beauty Salon. Here are some of our services and pricing. Take a look and we are certain you will find something to make you healthier, look good and feel good. For more information contacts us.

Gallery

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo